Aika therapy

Matalan kynnyksen terapiaa ihan tavallisille ihmisille.

Oletko pohtinut terapiaa, muttet ole varma tarvitsetko sitä? Tai onko parisuhteenne ajautunut solmuun, jonka avaamiseen tarvitsette apua?

 Ensimmäinen askel on monesti se jännittävin, nimittäin terapiaan hakeutuminen. Saatat pohtia, tarvitsetko tai tarvitsetteko sitä todella. Sinua ehkä auttaa tieto siitä, että mikään syy, huoli tai murhe ei ole meille liian pieni. Jokainen hyötyy terapiasta.

Me ammattilaisina autamme sinua tai teitä tilanteenne arvioinnissa, valmiiksi ei siis tarvitse tietää, millaista apua tarvitsee. Ensikäynti meillä on aina veloitukseton ja päätämme yhdessä mahdollisesta jatkosta.

Uskomme, että jokaisella on oikeus keskusteluapuun - oli kyseessä sitten kriisi itsensä kanssa tai parisuhteessa, ahdistus, masennus tai vaikkapa läheisen terveyshaasteet. Monelle terapiasta on korvaamatonta apua myös uuden elämäntilanteen aikana. Meiltä voit hakea apua myös työelämän haasteisiin: yleisesti työn aiheuttamaan stressiin, muutoksiin työssä tai silloin kun haluat vain selkeyttää omia ajatuksiasi työsi suhteen. Erikoisosaamisalueeseemme kuuluu myös elämäntapojen aiheuttamien haasteiden hoito, kuten ylipaino, liikkumattomuus ja syömishaasteet. 

Mitä on lyhytterapia?

Verrattuna vuosia kestäviin terapiaprosesseihin, lyhytterapian menetelmillä tuloksia saadaan nopeasti. Asiakkaidemme prosessi on usein kestoltaan 3-18 tapaamiskertaa säännöllisin väliajoin. Myös lyhyemmät ja pidemmät terapiajaksot ovat mahdollisia. 

Lyhytterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto, johon et tarvitse lähetettä tai aikaisempaa hoitohistoriaa. Tietojasi ei myöskään tallenneta. Käytämme menetelminä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, kognitiivistä lyhytterapiaa sekä mindfulness ohjausta. Keskitymme ratkaisumallien löytämiseen, haitallisten toimintamallien muuttamiseen, sekä tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämiseen, joiden avulla saat pikaista helpotusta ongelmaasi.

Hinnasto

Aika therapy

HUOM! Osamaksu mahdollista, laskutus 1kk välein. Ei mahdollisuutta Kela-korvaukseen.

Ensimmäinen aika

60min

0€

Aika aloittaa

3 kertaa

327€ (norm. 372€)

Aika tulla kuulluksi

7 kertaa

763€ (norm. 868€)

Aika kukoistaa

15 kertaa

1635€ (norm. 1860€)


Varaa aika tai kysy lisää.
Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä. HUOM! Ensimmäinen käynti on aina maksuton, eikä sido jatkamaan terapiaa.