Terapia | Pariterapia | Työnohjaus

Matalan kynnyksen terapiaa ihan tavallisille ihmisille - nopeasti avun piiriin ilman lähetettä.

Oletko pohtinut terapiaa tai työnohjausta, muttet ole varma tarvitsetko sitä? Tai onko parisuhteenne ajautunut solmuun, jonka avaamiseen tarvitsette apua?

 Ensimmäinen askel on monesti se jännittävin, nimittäin terapiaan hakeutuminen. Saatat pohtia, tarvitsetko tai tarvitsetteko sitä todella. Sinua ehkä auttaa tieto siitä, että mikään syy, huoli tai murhe ei ole meille liian pieni. Jokainen hyötyy terapiasta.

Me ammattilaisina autamme sinua tai teitä tilanteenne arvioinnissa, valmiiksi ei siis tarvitse tietää, millaista apua tarvitsee. Ensikäynti meillä on aina veloitukseton ja päätämme yhdessä mahdollisesta jatkosta.

Uskomme, että jokaisella on oikeus keskusteluapuun - oli kyseessä sitten kriisi itsensä kanssa tai parisuhteessa, ahdistus, masennus tai vaikkapa läheisen terveyshaasteet. Monelle terapiasta on korvaamatonta apua myös uuden elämäntilanteen aikana. Meiltä voit hakea apua myös työelämän haasteisiin: yleisesti työn aiheuttamaan stressiin, muutoksiin työssä tai silloin kun haluat vain selkeyttää omia ajatuksiasi työsi suhteen. Erikoisosaamisalueeseemme kuuluu myös elämäntapojen aiheuttamien haasteiden hoito, kuten ylipaino, liikkumattomuus ja syömishaasteet. 

Mitä on lyhytterapia?

Verrattuna vuosia kestäviin terapiaprosesseihin, lyhytterapian menetelmillä tuloksia saadaan nopeasti. Asiakkaidemme prosessi on usein kestoltaan 10-20 tapaamiskertaa säännöllisin väliajoin. Myös lyhyemmät ja pidemmät terapiajaksot ovat mahdollisia. Muutaman käynnin intensiivisemmän jakson jälkeen voit myös vaihtaa pidempiaikaiseen tukeen, jolloin tapaamisia on edelleen säännöllisesti, mutta harvemmin.

Lyhytterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto, johon et tarvitse lähetettä tai aikaisempaa hoitohistoriaa. Tietojasi ei myöskään tallenneta. Käytämme menetelminä ratkaisukeskeistä ja kognitiivista lyhytterapiaa. Keskitymme ratkaisumallien löytämiseen, haitallisten toimintamallien muuttamiseen, sekä tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämiseen, joiden avulla saat pikaista helpotusta ongelmaasi.

Hinnasto

Terapia, pariterapia, työnohjaus

HUOM! Haluaisitko terapiaan, mutta talous mietityttää? Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy vaihtoehtojamme joustavaan maksamiseen. Osamaksu on aina mahdollista.
Ei mahdollisuutta Kela-korvaukseen. 

Ensimmäinen aika

60min

0€

Aika aloittaa

3 kertaa 

372€

Aika tulla kuulluksi

7 kertaa 

868€

Aika kukoistaa

15 kertaa 

1860€


Varaa aika tai kysy lisää.
Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä. Meillä pääset avun piiriin nopeasti. Ensimmäinen kerta on maksuton.
Sinun ei tarvitse tietää varatessasi montako kertaa haluat. Tilanteeseesi sopiva määrä tarkentuu ammattilaisen avulla kartoituskäynnillä.

HUOM! Peruuttamatta jätetyistä tai alle 24h sisällä tapaamisajankohdan alusta peruutetuista käynneistä (myös maksuttomista tutustumiskäynneistä) veloitamme täyden tapaamishinnan.