Palvelut

Terapia

Oletko pohtinut terapiaa, muttet ole varma tarvitsetko sitä? Mikään syy, huoli tai ongelma ei ole meille liian pieni. Et tarvitse lähetettä tai aikaisempaa hoitohistoriaa. Tietojasi ei tallenneta. Tuloksellista lyhytterapiaa.

Pariterapia

Kärsiikö parisuhteenne kommunikaatiohaasteista tai luottamuspulasta? Onko suhteenne ajautunut kriisiin tai vaivaako sitä yleinen toimimattomuus? Pariterapia auttaa löytämään yhteisen suunnan sekä uusia toimintamalleja ja näkökulmia.

Työnohjaus

Oletko työssäsi vastuullisessa asemassa? Seuraavatko työt myös kotiin? Terapeuttinen työnohjaus auttaa sinua pitämään huolta myös itsestäsi sekä kehittymään ja menestymään niin työssä, kuin vapaalla.

Urheilijoille

Valjasta käyttöösi koko potentiaalisi urheilijana. Psyykkinen valmennuksemme pohjautuu lyhytterapeuttisiin ja urheilupsykologisiin menetelmiin sekä pitkään kokemukseen henkilökohtaisesta valmennuksesta.

Yrityksille

Ovatko työyhteisönne voimavarat ehtyneet haastavina aikoina? Kaipaatteko lisää energiaa, tehokkuutta ja iloa työhön? Luotettavaa ja turvallista terapiaa yksilöille ja ryhmille.

Opas

Aika Opas: 6 askelta parempaan hyvinvointiin

Tulossa 2023