AJAN TARINA

Aika on tässä ja nyt. Tarvitset aikaa pysähtymiselle huomataksesi mitä todellisuudessa tarvitset. Harjoittelemalla kuuntelemaan kehosi ja mielesi tarpeita voit alkaa taas kukoistaa. Aika aloittaa?


Ajan tarina

Olemme auttaneet satoja ihmisiä sekä kehon, että mielen haasteissa kahdeksan vuoden ajan, jonka aikana olemme huomanneet muutaman erityisen tärkeän asian:

1. Kehomme ja mielemme on kokonaisuus. Muutos tarvitsee onnistuakseen paitsi kehon tuntemista, kuuntelemista ja ruokkimista, myös mielen - ja samoin toisin päin. 

2. Tilanteet, tarpeet ja tunteet arjessamme ovat alituisessa muutostilassa. Onnistuaksemme voimaan hyvin tarvitsemme työkaluja, joiden avulla voimme pysyä oikeassa suunnassa huolimatta tiellemme tulevista esteistä.

3. Meillä kaikilla on tarve pysähtyä ja tulla kohdatuiksi juuri sellaisina kuin olemme, juuri siellä missä olemme. Opettelemalla pysähtymään, opimme huomaamaan mitä todella tarvitsemme, jotta voimme tehdä oikeita valintoja. Jos emme pysähdy itsemme äärelle tai apua etsiessämme tule kohdatuiksi sellaisina kuin olemme, siellä missä olemme, ei muutos lähde liikkeelle oikeista asioista.

Huomasimme, että palvelulle, jossa saa ammattitaitoista ja aidosti yksilön kohtaavaa tukea kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille matalalla kynnyksellä, on valtava tarve. Usein palvelua kehon hyvinvoinnin parantamiseksi on kuitenkin etsittävä toisaalta ja mielen hyvinvoinnin parantamiseksi toisaalta. Syntyi visio: tuoda nämä yhdeksi yhtenäiseksi palveluksi, jossa saa saumatonta apua, oli kyse sitten stressistä, uupumuksesta tai masennuksesta tai haasteista suorituskyvyn kanssa. Tai vaan siitä, että on paha olo. 

Visio kypsyi pikkuhiljaa uudeksi yritykseksi ja tuli aika avata Ajan vastaanotto. 

Lämpimästi tervetuloa,
Roosa & Mikko Äikäs
Aika Co:n perustajat

Terapeutit


Roosa Äikäs 

Kognitiivinen lyhytterapeutti, Integrum
Koulutettu mindfulness ohjaaja CMIF
Tradenomi AMKMikko Äikäs

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, HPI
Koulutettu personal trainer ja ravintovalmentaja
BBA