Aika yrityksille

Aika kukoistaa yhdessä

Kaipaako työyhteisönne apua psyykkisen hyvinvoinnin lisäämiseen? Meiltä saat ammattitaitoista ja tuottavaa ohjausta työyhteisönne tarpeidenne mukaan.


Luennot ja workshopit

Hyvinvointiaiheiset workshopimme ja luentomme koostuvat teoreettisesta osuudesta, jossa kartoitetaan aiheeseen liittyvää tietotaitoa ja kannustetaan teeman toteuttamiseen joka päiväisessä arjessa, sekä käytännön osuudesta, jossa tutustutaan aiheeseen käytännön harjoitteiden parissa. Luentojen ja workshopien kesto on 1-2h. 


Työhyvinvointipäivät

Työhyvinvointipäivämme ovat kestoltaan puolipäiväisiä (4h) tai kokopäiväisiä (8h). Olemme toteuttaneet kokonaisuuksia niin suurille, kuin pienillekin ryhmille. Toteutuspaikka katsotaan toiveidenne ja ryhmäkoon mukaan.


Terapia ja hyvinvointivalmennukset yrityksille

Kaipaako työyhteisönne apua muutosten keskellä? Tai onko covid-19 pandemia tuottanut uupumista, tai lisääntynyttä stressiä, johon haluaisitte ratkaisuja?

Tarjoamme yrityksille myös yksilöterapiaa ja -valmennusta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne.


Aallon Turku Oy asiakaskokemus

"Työnantaja antoi meille esihenkilöille mahdollisuuden tavata ryhmänä Aika Co:n Roosan ja Mikon kanssa syksyllä 2022 yhteensä 8 kertaa. Ensimmäiset 5 kertaa tapasimme Mikon ja tutustuimme ratkaisukeskeiseen tapaan lähestyä työssä vaikeitakin asioita ja loput 3 kertaa Roosan kanssa kävimme mindfulnessin perusteita ja sen hyötyjä paitsi työhömme, myös itsellemme.

Meitä on seitsemän hengen esihenkilöryhmä. Taustamme ovat hyvin erilaisia ja työkokemus esihenkilöinä eri mittaista. Osa meistä on 'noussut rivistä' esihenkilöasemaan, osa tullut talon ulkopuolelta. Lisäksi kaksi toimipistettämme yhdistettiin reilu puoli vuotta ennen tapaamisten alkua. Emme siis kaikki tunteneet kovin hyvin toisiamme.

Ihan ensimmäiseksi loimme Mikon kanssa tapaamisille säännöt. Tärkeimmäksi tuntui nousevan: Mitä täällä puhutaan se jää tänne. Vaikeistakin asioista on lupa puhua ja kaikki tunteet ovat sallittuja. Luottamuksen ilmapiiri syntyi heti. Pian huomasimme myös, että painimme jokainen samojen haasteiden ja kysymysten parissa. Tuntui hyvältä sanoa asioita ääneen ja pohtia yhdessä. Mikko johdatteli meitä hienosti asioiden ytimeen kysymällä oikeita kysymyksiä, antamalla polkuja ja avaimia oivallukseen ja oppimiseen. Roosa puolestaan opasti meitä lempeästi mindfulnessin maailmaan. Saimme hyviä harjoituksia niin paikan päällä kuin kotona tehtäväksi. Opimme katkaisemaan ylikierrokset yksinkertaisimmillaan vain sanomalla stop, pysähtymällä ja hengittämään syvään. Työkalu, joka toimii, ja johon on aina aikaa.

Totesimme kaikki, että syksyn tapaamiset olivat meille tärkeitä. Tutustuimme toisiimme ja tulimme vahvasti ryhmäksi. Usein tapaamisten jälkeen pää oli tyhjä ja usein se oli myös pysähtymisen paikka ja päivän ensimmäinen hetki, jolloin pystyi ajattelemaan itseään. Olemme saaneet paljon uutta ajateltavaa ja oppineet uusia tapoja lähestyä vaikeitakin asioita. Halusimme kaikki jatkaa tapaamisia myös kevätkaudella ja iloksemme työnantajamme sen meille sallii. Tuntuu hyvälle, että saamme tällaista valmennusta tukemaan työtämme."


Ota yhteyttä ja kysy lisää.