Aika Coaching

Kokonaisvaltaista valmennusta keholle ja mielelle.

Oletko pohtinut valmennusta, muttet ole ihan varma tarvitsetko sitä?

Mikään haaste, ongelma tai huoli ei ole meille liian pieni. Me ajattelemme, että jokaisella on oikeus ammattilaisen apuun - oli kyseessä sitten ylipaino, liian vähäinen liikunta, väsymys ja energian puute, huono olo kehossa, aikatauluhaasteet, syömisongelmat, epävarmuus, kuinka lähteä liikkeelle, halu parantaa suorituskykyä tai päästä johonkin tiettyyn tavoitteeseen tai vaikkapa tai vain halu oppia uutta, kehittää itseään ja voida paremmin. Autamme sinua tilanteen arvioinnissa, sinun ei tarvitse tietää valmiiksi millaista apua tarvitset. 

Mitä on henkilökohtainen valmennus?

Henkilökohtainen valmennuksemme keskittyy juuri siihen, mitä sinä tarvitset. Paremman olon hankkimiseen, suorituskyvyn parantamiseen, tai mitä sitten kaipaatkin. Valmennuksemme keskittyy muutokseen tai tavoitteen saavuttamiseen elämäntapojen, liikunnan ja ravitsemuksen saralla. Valmennus suunnitellaan aina henkilökohtaiset tavoitteesi, toiveesi ja lähtötilanteesi huomioiden. Valmennuksemme ovat aina kokonaisvaltaisia, huomioiden muutoksessa sekä kehosi, että mielesi hyvinvoinnin ja pitkäaikaiset vaikutukset. Käytämme valmennuksissamme paitsi vuosien koulutusta ja kokemusta personal training- ja ravintovalmennuksista, myös ratkaisukeskeisiä ja kognitiviisia lyhytterapeuttisia menetelmiä sekä mindfulness ohjausta. Näin hyödyt valmennuksestamme vielä pitkään sen jälkeenkin.

Hinnasto

Aika coaching

HUOM! Osamaksu mahdollista, laskutus 1kk välein. Min. sopimusaika 3kk, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla.

Ensimmäinen aika

50min

0€

Aika aloittaa

3 tapaamista - HUOM! Ei jatkuva sopimus.

357€

Aika muutokselle

2 tapaamista/kk

238€/kk

Aika kehittyä

4 tapaamista/kk

476€/kk

Aika voimaantua

8 tapaamista/kk

952€/kk

Kaikki valmennuspaketit sisältävät:
- valitun määrän tapaamisia/kk
- kuntotestit alussa ja lopussa
- henkilökohtaiset harjoitusohjelmat jakson ajalle
- henkilökohtaisen ravintovalmennuksen
- puhelin- ja sähköpostituen
- lupauksen tavoitteisiisi pääsystä, johon yhdessä sitoudumme.


Varaa aika tai kysy lisää.
Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä. HUOM! Ensimmäinen käynti on aina maksuton, eikä sido jatkamaan.