Urheilijoille

Urheilija - valjasta käyttöösi koko potentiaalisi

Oletko pohtinut psyykkistä valmennusta, muttet ole ihan varma tarvitsetko sitä?

Mikään haaste, ongelma tai huoli ei ole meille liian pieni. Me ajattelemme, että jokaisella on oikeus ammattilaisen apuun - oli kyseessä sitten haasteet paineiden käsittelyssä, itseluottamuksessa, omien tavoitteiden ja unelmien kirkastamisessa, itsensä löytämisessä, mielialassa tai suorituskyvyssä tai vaikkapa vain halu oppia uutta, kehittää itseään ja voida paremmin. Autamme sinua tilanteen arvioinnissa, sinun ei tarvitse tietää valmiiksi millaista apua tarvitset. 

Mitä on psyykkinen valmennus?

Voittamiseen ja urheilijana menestymiseen tarvitaan hyvän fyysisen kunnon ja lajiteknisten taitojen lisäksi vahvaa psyykkistä suorituskykyä. Se on tekijä, joka erottaa parhaat hyvistä. Me kaikki olemme ihmisiä, ja meillä kaikilla on tunteita ja ajatuksia. Nämä voivat olla sinulle urheilijana joko voimavarasi tai vihollisesi. Me autamme sinua kääntämään ne voimavaraksesi. Kun tiedät aidosti kuka olet ja mitä elämältäsi haluat ja olet valmis työskentelemään tavoitteidesi eteen, on vain oma mielikuvituksesi rajana sille, mitä voit saavuttaa.

Psyykkinen valmennuksemme keskittyy juuri siihen, mitä sinä tarvitset. Paremman olon hankkimiseen, suorituskyvyn parantamiseen, tai mitä sitten kaipaatkin. Valmennuksemme keskittyy muutokseen tai tavoitteen saavuttamiseen urheilun saralla. Valmennus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti henkilökohtaiset tavoitteesi, toiveesi ja lähtötilanteesi huomioiden. Valmennus sisältää tapaamisia kasvotusten ja/tai etänä sekä puhelin- ja sähköpostituen. Käytämme valmennuksessamme ratkaisukeskeisiä lyhytterapeuttisia menetelmiä ja urheilupsykologisia menetelmiä sekä vuosien koulutusta ja kokemusta fysiikkavalmennuksesta. Näin sinun on mahdollista valjastaa käyttöösi koko potentiaalisi. Autamme sinua matkallasi kohti unelmiasi, kääntämään mielesi tärkeimmäksi voimavaraksesi.


Varaa aika tai kysy lisää.
Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä. HUOM! Ensimmäinen käynti on maksuton. Ensimmäinen tapaaminen etänä tai Turussa paikan päällä.